Bemutatkozás

Tevékenységünket a létesítmény üzemeltetést és a műszaki karbantartást mindig rendszerközpontú szemlélettel végezzük, többek közt bevásárlóközpontokban, oktatási intézményekben, irodaházakban, energetikai, illetve ipari létesítményekben és szállodákban.

Facility Management tevékenységünket PPP konstrukcióban, vagyis magántőke bevonásával megvalósított közösségi célú ingatlanfejlesztésekhez kapcsolódó komplex üzemeltetési feladatok keretén belül is végezzük.

Másik fő tevékenységünk az eseti hibajavítás, melyet a már felsorolt létesítményeken, továbbá bankfiókokban, sportlétesítményekben is végzünk. Kiegészítéseként, amennyiben a Vevőink igénylik, hogy ezek a szolgáltatások is egy kézben legyenek, akkor takarítási, őrzés-védelmi, gondnoksági, biztonságtechnikai, IT üzemeltetési, kertészeti és egyéb feladatokat is ellátunk, alvállalkozók bevonásával.

Célunk, hogy a Megrendelőink részére magas színvonalú, nagy hozzáadott értékkel rendelkező és komplex szolgáltatásokat nyújtsunk. Valamennyi Megrendelőnkkel a magas szakmai színvonalú szolgáltatásokon felül olyan személyes kapcsolatot igyekszünk kialakítani, ami alapján mi is és a Vevőink is pontos képet kapunk egymás elvárásairól és lehetőségeiről.

A PORREAL Kft. beolvadása
A PORREAL Kft. beolvadása

A KRAFT FM Kft. 2017 szeptemberében felvásárolta a Porreal magyarországi leányvállalatát és még 2017-ben beolvadt a KRAFT FM Kft-be, tovább erősítve jelenlegi csapatunkat.

2015-ben cégcsopotunk újabb tagvállalattal bővült
2015-ben cégcsopotunk újabb tagvállalattal bővült

A Kraft FM testvérvállalata 2015 októberétől a Szigma Hungary Zrt. A jövőben külön cégként, de egyesített erőforrásokkal és műszaki tudásbázissal nyújtjuk szolgáltatásainkat megrendelőinknek.

Létrejön a Kraft FM Üzemeltetési és Szolgáltató Kft.
Létrejön a Kraft FM Üzemeltetési és Szolgáltató Kft.
Újabb Névváltoztatás és Kiválás

Névváltoztatással létrejön a Kraft FM Üzemeltetési és Szolgáltató Kft., melynek fő tevékenysége az épületüzemeltetés. Kiválással megalakul a Kraft-Tech Épületgépészeti Kft., aki a továbbiakban gépészeti és generál kivitelezéssel foglalkozik.

Kiválás és Névváltoztatás
Kiválás és Névváltoztatás
Névváltoztatással a KRAFTSZER Kft.-ből KRAFTSZER Vállalkozási Kft. lett, kiválás útján pedig létrejön a Kraftszer Épületgépészeti Kft.

A Kraftszer Épületgépészeti Kft. fő tevékenységei közé tartozott az épületüzemeltetés, a gépészeti munkák elvégzése, illetve a generál kivitelezés.

Első létesítményüzemeltetési projekt (üzletág elindulása)
Első létesítményüzemeltetési projekt (üzletág elindulása)
Megalakul a KRAFTSZER Kft.
Megalakul a KRAFTSZER Kft.